45 perces foglalkozások nagycsoportos ovisoknak és elsős általános iskolásoknak.

A jelentkezés előtt feltétlenül olvassa el a képzésről szóló tájékoztatónkat és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

  Tanuló adatai

 • Foglalkozás időpontja

 • Az adott korosztály minden csoportjának hetente egy foglalkozást tartunk. Kérjük fontossági sorrendben jelöljön meg minden olyan időpontot, amely megfelelő Önnek. A csoportbeosztás elkészítésekor az itt megadott időpontokat ebben a sorrendben vesszük figyelembe.
 • Szülő adatai

 • Tandíjfizetési konstrukció

 • Tanfolyamdíjak a 2015 / 2016-os tanév második félévére

  1x45 perc / foglalkozás, 16 alkalom

  Féléves tandíj Összeg Kedvezmény mértéke Fizetendő
  Egy részletben fizetve 48.000 Ft 10% 43.200 Ft
  Két részletben fizetve 24.000 Ft x 2 5% 22.800 Ft x 2
  Négy részletben fizetve 12.000 Ft x 4 0% 12.000 Ft x 4

  Az első részlet a tanfolyam elején, a fennmaradó részletek a tanfolyam ideje alatt egyenlően elosztva fizetendők.

  A tanfolyamdíjak fizetésénél a fentieken túl további kedvezményeket nyújtunk: 2 testvér esetén 5% mindkét gyermek tanfolyamdíjából, 3 testvér esetén 10% mindhárom gyermeknek. Csoportoknak (legalább 4 új tanuló) 10% kedvezményt biztosítunk. A fenti kedvezmények összevonhatók, de a kedvezmények mértéke a 20%-ot nem haladhatja meg a teljes befizetésből.

 • Számlázási adatok

 • A jelentkezés nem biztosít automatikus felvételt az iskolába. Túljelentkezés esetén, illetve ha a kiválasztott időpont(ok)ban nem indul oktatás, lehetőség szerint egyéb időpontot kínálunk fel (amit a jelentkező nem köteles elfogadni), de a jelentkezést az iskola a fenti indokokkal akár el is utasíthatja. A felvételről és a csoportbeosztásról az első foglalkozás előtt legalább 3 nappal megküldött részletes visszaigazoló e-mailben értesítjük a jelentkezőt. Ha az adott kurzus bármely okból nem kerül elindításra, az iskola a befizetett díjat hiánytalanul visszatéríti.

  Az iskola Általános Szerződési Feltételei
 

Ellenőrzés