Mit?

Meggyőződésünk, hogy azok a képességek, melyeket fiatal korban sajátítítasz el, sokkal hatékonyabban hasznosíthatók későbbi életed során, mint azok, amiket felnőttkorban tanulsz meg. Olyanokra gondolunk, mint a nyelvtanulás, autóvezetés, vagy a biciklizés. És ilyen tudás lehet a programozás is! Itt a lehetőség, hogy már most megismerkedj vele!

Hogyan?

Feltett szándékunk, hogy úgy tanítsuk meg Neked a programozás alapjait, későbbiekben pedig a mesterfogásokat, hogy sokkal inkább játéknak, izgalmas kihívásnak tűnik majd, mint tanulásnak.

Ne unalmas különórákat képzelj el! Képzeld el inkább, hogy néhány hét alatt megírod első saját játékodat, amit a későbbiekben továbbfejleszthetsz, színesíthetsz kedved szerint. Ezzel pedig megteszed az első lépéseket a számításteshnika szuperizgalmas világába, ahol a megfelelő tudással és tapasztalattal később bármit meg tudsz majd csinálni. Csak néznek majd a barátaid!

Mikor?

2016 februárjában három csoportot indítunk – óvodások, alsó- és felsőtagozatosok számára. A jelentkezéshez semmiféle előképzettségre nincs szükség! Mindössze a kreativitásodat és a kíváncsiságodat hozd magaddal, mi pedig mindent megteszünk, hogy számos sikerélményben legyen részed!

Szeretettel várunk!

Jelentkezés

JELENTKEZÉS NYÍLT NAPRA

Látogass el hozzánk, nézd meg hogyan tanítunk, találkozz velünk!

OVISOKNAK ÉS ELSŐSÖKNEK

45 perces foglalkozások nagycsoportos ovisoknak és elsős általános iskolásoknak.

ALSÓSOKNAK

90 perces foglalkozások az általános iskola 2., 3. és 4. osztályába járó gyerekeknek.

FELSŐSÖKNEK

90 perces foglalkozások az általános iskola 5., 6., 7. és 8. osztályába járó gyerekeknek.